seizoenskalender

Om deel te nemen aan deze activiteiten moet je lid zijn van een NTSV club. Bij sommige interclubs zijn ook leden van het Nederlandse SBNL welkom. Alle inschrijvingen voor interclubs of kampioenschappen gebeuren via de clubverantwoordelijke. Individuele inschrijvingen worden nooit aanvaard.

2017
10 juni 2017
Interclub te Aalst Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
24 juni 2017 Interclub te Tessenderlo Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
29 juli 2017 Interclub te Sint-Niklaas Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
26 augustus 2017
Interclub te Ronse Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
30 september 2017 Interclub Dendermonde te Overmere Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
21 oktober 2017
Interclub Koksijde te Oostduinkerke Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
18 november 2017 RK West-Vlaanderen te Heist Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
25 november 2017 RK Regio Nederland te Amersfoort Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2 december 2017 ABC-kampioenschap en clubbekerwedstrijd te Tielt Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
16 december 2017 RK Vlaams-Brabant & Brussel te Evere
Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2018
 14 januari 2018
Interclub te Heist Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 27 januari 2018 Interclub te Gent Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 14 februari 2018
Seniorenkampioenschap te Tielt Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
??? 2018 IRK te ??? Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 31 maart 2018 Interclub te Tielt Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  9 juni 2018
Interclub te Aalst Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2015